Pon, May 10, 2021
EU

PROGRAMI TRENINGA I SAVJETOVANJA U SKLOPU PROJEKTA „RAZVOJ POSLOVNE INFRASTRUKTURE U PODUZETNIČKOJ ZONI KOSA“

Srijeda, 09 Travanj 2014 14:50

Skradin, 09.04.2014.


U sklopu Projekta „Razvoj poslovne infrastrukture u Poduzetničkoj zoni Kosa“ financiranog sredstvima Europske unije, održava se serija treninga i savjetovanja za zainteresirane sadašnje i potencijalne buduće poduzetnike, obrtnike, obiteljska poljoprivredna i turistička gospodarstva, zadrugare, udruge i druge zainteresirane za poslovanje na području Šibensko-kninske županije.

Programom besplatnih treninga i savjetovanja želi se unaprijediti društveno-gospodarski razvoj i malo i srednje poduzetništvo i obrtništvo na području grada Skradina, Šibensko-kninske županije i gravitirajuće regije, te se želi potaći zapošljavanje, ali i veća razina gospodarske uspješnosti.
Treninzi s uglednim predavačima iz cijele Hrvatske će se održavati na području grada Skradina, grada Drniša te u Poduzetničkoj zoni PODI u Šibeniku tijekom travnja i svibnja, a namijenjeni su malim i srednjim poduzećima i obrtnicima sa područja Šibensko-kninske županije. Teme treninga su sljedeće:
- Internet marketing i promocija (1 dan)
- EU standardi i prilagodba, sigurnost hrane (1 dan)
- EU sredstva za mala i srednja poduzeća, zadruge i udruge (1 dan)
- Krediti i poticaji za poduzetnike + otvaranje poduzeća u poduzetničkoj zoni, (1 dan)
- Klasteri, zadruge, lanci vrijednosti i ekonomija obujma u malim zajednicama (1 dan)
- Osnove poduzetništva (4 dana)
- Zeleno poduzetništvo (1 dan)

Nakon treninga, polaznici obuke će moći dogovoriti individualna savjetovanja. Osim treninga i savjetovanja, ovim Projektom će se dovršiti infrastruktura poduzetničke zone Kosa kraj Ićeva, te će omogućiti podrška inovativnim poduzetničkim idejama i projektima posebice onima koji uključuju lokalno stanovništvo, ili su na načelima zelenog/ekološkog poduzetništva i održivog turizma.
Ukupna vrijednost odobrenog projekta 1.124.581,11 EUR, od čega je udio EU sredstava u ukupnoj vrijednosti 74,67% dok preostalih 25,33% sufinancira grad Skradin. Podršku u provedbi Projekta pruža Poduzetnička zona PODI iz Šibenika, a program treninga i savjetovanja provodi Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split u suradnji sa stručnjacima iz nacionalne mreže CEDRA HR.
Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na treninzima i savjetovanjima popunite prijavnicu i dostavite je na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Za više informacija o pojedinoj temi treninga slobodno nas kontaktirajte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i mob: 098 1701 533 i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i mob: 091 3529 078.
Ranko Milić
Predsjednik

 

 

Read 4118 times Last modified on Četvrtak, 08 Svibanj 2014 17:28
Rate this item
(0 votes)