Pon, May 10, 2021
EU

Otvaranje poduzeća u Zoni

Petak, 11 Travanj 2014 08:53

Opći cilj treninga je upoznati sudionike o mogućnostima pokretanja poslovanja u zoni za mješovite poslovne inicijative, upoznati ih sa mogućnostima, prednostima i postupcima ulaganja u poslovnu zonu, te im pojasniti potencijal ulaganja u Zonu. Tijekom treninga polaznici će imati priliku naučiti kako prepoznati i pripremiti zahtjeve za financiranje projekta koji se financiraju putem komercijalnih i nekomercijalnih (javnih nacionalnih i EU) financijskih institucija. Treningom će se polaznicima pružiti i osnovna znanja potrebna za otvaranje poduzeća ali i elementi izrade poslovnog plana.

KOME JE TRENING NAMIJENJEN?

Trening je namijenjen malim i srednjim poduzetnicima i obrtnicima koji su već ugovorili ili pokrenuli ulaganja u samu zonu i njihovi zaposlenici, potencijalnim novim zainteresirani ulagačima i inicijatorima poslovnih aktivnosti iz regije, ali i inozemstva, te budućim poduzetnicima, obrtnicima, ali i nezaposlenima, radno sposobnim stanovnicima grada Skradina i okolnih ruralnih općina, odnosno budućima zaposlenicima u zoni.

CILJ SEMINARA:

  • Prepoznati mogućnosti sufinanciranja fondova kroz program Poduzetnički Impuls 2014
  • Razumijevanje procesa traženja i odobravanja kredita kao izvora financiranja rasta i razvoja poslovanja.
  • Ukazati polaznicima na mogućnosti osnivanja različitih vrsta pravnih osoba i usmjeriti ih na najbolje opcije za njih
  • Naučiti poduzetnike važnosti izrade poslovnog plana; razloge radi kojih se poslovni plan izrađuje, te osnovne elemente poslovnog plana.  
  • Pojasniti polaznicima potencijal ulaganja u zonu, prednosti i prosperitet zone

TRENER:

SILVANA VUJNOVIĆ

Silvana VUJNOVIĆ, diplomirani ekonomist je svoje 30-godišnje iskustvo u financijskom sektoru započela s radom u SPLITSKOJ BANCI d.d. Iskustva je nadograđivala nastavkom obrazovanja pri Ekonomskom Institutu Zagreb – specijalistički studij stručnog usavršavanja iz razvojne politike i planiranja, gdje je stekla certifikat stručnjaka za planiranje investicijskih projekta. Osim radom u bankarskom sektoru, u posljednjih 20 godina, svoje iskustvo gradila je i poslujući u vlastitoj tvrtki Forensis d.o.o. u kojoj djeluje kao menadžer i konzultant s certifikatom za Voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz  EU fondova.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na treninzima i savjetovanjima popunite prijavnicu i dostavite je na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Za više informacija o pojedinoj temi treninga slobodno nas kontaktirajte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i mob: 098 1701 533 i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i mob: 091 3529 078.

Read 4060 times Last modified on Četvrtak, 08 Svibanj 2014 17:21
Rate this item
(0 votes)