Pon, May 10, 2021
EU

Internet marketing i promocija

Utorak, 15 Travanj 2014 12:07

Opći cilj treninga je upoznati polaznike treninga s važnošću i potencijalima Internet marketinga i promocije, s tehnikama i alatima za upravljanje marketinškim kampanjama za odabrane ciljne skupine poduzeća. Treningom se obuhvaćaju i aktivnosti upravljanja društvenim mrežama i važnost promocije za poslovanje poduzeća, s naglaskom na viralnom marketingu za mala i srednja poduzeća, te neprofitne organizacije. Velika važnost treninga se posvećuje pokretanju Google Adword kampanje koja ima veliki značaj u privlačenju ciljanih lokalnih, nacionalnih i globalnih tržišta.

 

KOME JE TRENING NAMIJENJEN?

Trening je namijenjen malim i srednjim poduzetnicima, udrugama, zadrugama i obrtnicima koji su već ugovorili ili pokrenuli ulaganja u samu Zonu i njihovim zaposlenicima, potencijalnim zainteresiranim ulagačima i inicijatorima poslovnih aktivnosti iz regije, ali i inozemstva, te budućim poduzetnicima, ali i nezaposlenima, radno sposobnim stanovnicima grada Skradina i okolnih ruralnih općina, odnosno budućima zaposlenicima u Zoni.

CILJEVI SEMINARA:

-          Upoznati polaznike s važnošću Internet marketinga za mala i srednja poduzeća

-          Naučiti polaznike kako pokrenuti Google AdWords kampanju

-          Upoznati polaznike kako strukturirati Google AdWords račun

-          Naučiti polaznike kako od Google AdWords-a napraviti najboljeg komercijalistu

-          Naučiti polaznike kako pomoću Google alata mogu unaprijediti poslovanje

TRENER:

MIROSLAV VARGA

Miroslav  VARGA je diplomirao na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu 1985. godine. Nakon toga radio je u nizu tvrtki na različitim poslovima. Apsolvirao je dva poslijediplomska studija i sada radi kao SEM u tvrtki Escape d.o.o. iz Osijeka. Cijelo vrijeme studija i radne karijere fasciniran je računalima i njihovim mogućnostima. Iskustva ima u radu s CAD/CAM aplikacijama, matematičkim i web aplikacijama. Razvio je nekoliko modula koji se koriste kao dopunska ponuda pri kupnji CAD/CAM software. Ima bogato iskustvo vezano uz Internet, a poglavito u područjima integriranja on-line i off-line odziva internetskih marketinških kampanji. Miroslavovo rješenje je na 4. Web::Strategiji nagrađeno Zlatnom nagradom Web::Strategije (kategorija: Zlatna web marketing kampanja za 2008. godinu). Osim toga, njegov osobni projekt "Vanity", dobio je Zlatnu nagradu Web::Strategije i 2010. godine, za inovativan pristup AdWords oglašavanju - odbor ga je odlučio nagraditi upravo zato što smatra da u promicanju poslovanja ne treba bježati od ideja koje su uspjele vani, ako su prilagođene posebnostima i moguće ih je realizirati na domaćem tržištu. Posjeduje sljedeće certifikate: GAF - Google Advertising Fundamentals Exam; GSAA - Google Search Advertising Advanced Exam; GAIQ - Google Analytics Individual Qualification.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na treninzima i savjetovanjima popunite prijavnicu i dostavite je na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Za više informacija o pojedinoj temi treninga slobodno nas kontaktirajte na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i mob: 098 1701 533 i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i mob: 091 3529 078. Zbog ograničenog broja mjesta molimo Vas da se prijavite najkasnije do 22.04.2014.

Read 3873 times Last modified on Četvrtak, 08 Svibanj 2014 17:21
Rate this item
(0 votes)