Ned, Feb 28, 2021
EU

Predavanje „EU standardi i prilagodba, sigurnost hrane“

Srijeda, 23 Travanj 2014 09:06

Opći cilj predavanja je upoznati polaznike treninga s važnošću brige o „higijeni“ hrane, s naglaskom na usklađivanju regulativa i procesa vezanih uz proizvodnju, preradu i distribuciju prehrambenih proizvoda u Republici Hrvatskoj s istima u Europskoj uniji. Obraditi će se mikrobiološki kriteriji za hranu, kriteriji sigurnosti hrane i kriteriji higijene procesa. 

KOME JE TRENING NAMIJENJEN?

Trening je namijenjen malim i srednjim poduzetnicima, udrugama, zadrugama i obrtnicima s područja agrikulture koji su već ugovorili ili pokrenuli ulaganja u samu Zonu i njihovim zaposlenicima, potencijalnim zainteresiranim ulagačima i inicijatorima agrikulturnih aktivnosti iz regije, ali i inozemstva, te budućim poduzetnicima, ali i nezaposlenima, radno sposobnim stanovnicima grada Skradina i okolnih ruralnih općina, odnosno budućima zaposlenicima u Zoni.

MJESTO I VRIJEME:

Skradin, Kino dvorana, 29.04.2014., 09:00

CILJEVI SEMINARA:

-          Upoznati polaznike s općim propisima o hrani i higijeni hrane

-          Naučiti polaznike propisima o mikrobiološkim kriterijima za hranu

-          Naučiti polaznike kriterijima sigurnosti hrane

-          Naučiti polaznike kriterijima higijene procesa

-          Predstaviti postupke i mjere službene kontrole sigurnosti hrane i procesa

TRENER:

MARINA KRVAVICA

Marina Krvavica je diplomirala na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1989. godine gdje je stekla Diplomu inženjera poljoprivrede stočarskog smjera. Akademski stupanj magistra biotehničkih znanosti stječe 2003. godine na Poslijediplomskom znanstvenom studiju Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Akademski stupanj doktora biotehničkih znanosti stječe 2012. godine na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Radno iskustvo u praksi je stekla radom u poljoprivrednim zadrugama u Rogoznici i Kninu te „Agropreradi“ Knin. Stručno znanje usavršava prisustvovanjem na kongresima, seminarima, tečajevima i projektima vezanima za znanost o hrani i prehrani. Od 2006. godine radi na Veleučilištu „Marko Marulić“ u Kninu gdje kao profesorica sudjeluje u provedbi studijskih programa na odjelima Poljoprivrede krša i Prehrambene tehnologije. Od 2007. do 2011. godine na istoj ustanovi je obavljala poslove pročelnice Odjela poljoprivrede krša, a od 2008. godine obavlja i poslove prodekanice za međunarodnu suradnju.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na treninzima i savjetovanjima popunite prijavnicu i dostavite je na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Treninzi su financirani od strane Europske unije i besplatni su za polaznike. Za više informacija o pojedinoj temi treninga slobodno nas kontaktirajte na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i mob: 091 3529 078 te Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i mob: 098 1701 533. Zbog ograničenog broja mjesta molimo Vas da se prijavite najkasnije do 28.04.2014.

Read 3300 times Last modified on Četvrtak, 08 Svibanj 2014 17:20
Rate this item
(0 votes)